7/12/2015

Holiday Report (guested)

Tak velmi dlouho jsem dumala nad tím, jak započít tento článek, jelikož jsem úplným nováčkem ve psaní pro veřejnost (resp. pro fanoušky a čtenáře tohoto blogu). Zřejmě to zní zmateně, ale ten, kdo píše tento článek není samotná autorka blogu, ale její kamarádka, která byla pověřena, aby sepsala nějaký kratší článek a stručně zhodnotila společně strávenou dovolenou u moře v chorvatském městečku Mali Lošinj.

čtěte dále!

Mile ráda se s Vámi podělím o své pocity a zážitky, kterých jsme s Mišul za poslední týden nabyly a myslím, že pro Vás nebude překvapením, když Vám povím, že to byla velmi příjemná dovolená, kterou jsme si jako nejlepší kamarádky užily naplno jak jen to šlo.




Znáte ten pocit, kdy Vás ráno probudí šimrající ruka na zádech a někdo Vám s dobrou náladou poví, že snídaně je na stole? Ano, mám nejlepší kamarádku, která umí překvapit a vždy se ochotně obětovala, aby nám nachystala nějakou tu mňamku ke každodennímu rannímu lenošení na terase s výhledem na moře.


Městečko je vskutku nádherné a opravdu stojí za to se hecnout a trošku prozkoumat okolí. Troufám si tvrdit, že jsme prošly snad každou uličku, na kterou jsme jen mohly narazit. Den co den jsme vyšly do ulic, snažily se vyfotit pěkné fotky a poznat nová místa. Občas jsme narazily na nějakou sympatickou kavárnu a neváhaly posedět.


Nechyběla ani nedělní návštěva nedalekého kostelíčka. Vžily jsme se mezi místní a na chvilku zaskočily na mši, abychom nasály atmosféru a pochytily něco málo z jiné kultury. Teplo bylo neúnosné, kolem spousty lidí. Ale stálo to za to!



Věřím, že s Mišul toho zažijeme ještě mnoho. Ale věřte nebo ne, po této dovolené vím, že se na svou opravdu nejlepší kamarádku mohu vždy spolehnout a také s největší upřímností píši, že je to kamarádka s velkým K.

Žádné komentáře:

Okomentovat