9/15/2015

Autumn Needs

Tak a je to opět tady. Začíná se nám pomalu ochlazovat, i když na můj vkus nějak moc rychle a to znamená jediné - musíme se tepleji oblékat. V tom případě si určitě každá dívka v hlavě tvoří seznam věcí, které potřebuje. Všechny jsme takové. Můj seznam se neustále rozrůstá a proto jsem ho rozdělila na dva, které Vám ukáži. Dnes je na řadě první podzimní. Najdete zde kousky, které si musím pořídit (jsem zvědavá kolik si jich opravdu pořídím) nebo spíš bych si chtěla pořídit. Takže nezbývá říct nic jiného než ...

čtěte dále!
Wishlist
Na letošní podzim si hodlám určitě pořídit nějakou skládanou sukni. Tato konkrétně je z H&M, ale už jsem ji viděla (nebo alespoň podobnou) na pár slečnách. Líbila by se mi o kombinace zeleno-černé či šedo-černé. Zkrátka podzimní sukýnku k podkolenkám nebo černým punčochám. 


Dále si hodlám pořídit další huňatou šálu. Už jich doma pár mám a nemůžu si je vynachválit. Tentokrát mám zálusk na šedou (hooodně měkkou) z Mohita.

Šedý tvídový kabát jsem si chtěla koupit již několikrát, ale vždy se naskytl nějaký jiný kousek šatníku, ale tento ze Zary mě uchvátil. Krásně sedí a hlavně se mi na něm líbí, jak je minimalistický a působí pánským dojmem. Zaujalo mě, že mi hezky seděl v ramenou a 'nekousal'. Zkrátka ideální kabátek na podzim a se svetříkem i na zimu. 

Co se bot týče, tak určitě bych si chtěla pořídit nějaké nízké kozačky tvarově do špičky a bez podpatku. Ke kalhotám, ale i k sukni ideální. Na druhou stranu by se mi hodily i nějaké tmavé kecky. Váhala jsem zda si mám koupit 'celočerné superstáry' a nebo celočerné Adidas ZX. Oboje už mám, ale v jiným barvách a z hlediska pohodlnosti vyhrály ZX. Teď už je jen sehnat!

Také podzimní přehozy budou nutností. První kabátek s kožíškem je ze Zary. Je to spíše taková bundička, která příjemně zahřeje a hlavně vypadá krásně. Druhý přehůzek je z internetového e-shopu, ale na obyčejný svetřík je poměrně dražší, proto doufám, že někde najdu nějaký podobný, ale levnější.

Košile jsou klasika, kterou má v šatníku každý. Mě však už nějaký ten pátek chybí obyčejná bíla, takže tu si opravdu musím sehnat. Ne nadarmo se říká, že patří mezi pilíře šatníku. A ta černá? No není nádherná?  Z flanelu, aby parádně zahřála, k tmavě-modrým džínům a nějakým keckám.

A jsme u obyčejných triček. I takové dva základy šatníku, jako bílé a černé triko mi chybí. Nevím, kam se vytratily, ale každopádně se musí do skříně vrátit.

Nedávno jsem si v Mohitu vybrala úžasnou černou kabelku. Sice si říkám, že by se mi hodila i nějaká světla, ale černých není nikdy dost. Hlavně, nevím jestli i vy to tak máte, ale kdykoliv si koupím novou kabelku, tak ta 'stará' se mi zázračně rozbije. Takže kabelky mohu kupovat do nekonečna. Potřebovala bych nějakou větší, aby se mi do ní vešly věci do školy, ale zas aby to nebyla nákupní taška.

Nakonec jsem si řekla, že si pořídím obyčejné Adidas triko. Poslední dobou mi přijde takové obyčejné triko s obyčejným logem děsně 'cool'. Holt si nemůžu pomoc! 

2 komentáře:

  1. ty kosile jsou naprosto bajecne!

    OdpovědětVymazat
  2. Adidas triko taky potřebuju :D Nevím čím to je, ale najednou se mi to nějak zalíbilo :D

    OdpovědětVymazat