6/28/2015

Sunkiss Jelly

Je to tu! Už i já jsem se nechala zlákat touto novinkou od Lorealu, která vám slibuje dokonalé zesvětlení vlasů s postupným efektem. Co to znamená? Že jedna aplikace vám vlasy zesvětlí jen malinko, takže záleží na vás jak moc je chcete mít světlé a podle toho si tento přípravek na vlasy aplikujete.
Jak moc se mi tento přípravek líbil? A doporučila bych jej? Na to je má malá recenze!

čtěte dále!


Tuhle novinku mám doma už asi měsíc, ale čekala jsem na recenzi až po pár aplikacích, Předem se vám musím přiznat, že nepatřím mezi lidi, kteří dodržují dávkování, tak jak má být. Proto je výsledek horší, než kdybych byla pečlivá a pravidelně si gel na vlasy nanášela ob den. Přesto však musím uznat, že já sama na sobě výsledek vidím.

Přípravek je zabalen v krabičce, ze které vytáhnete tubičku, připomínající sprchový gel, či nějaký krém. Na ruku si vymáčknete určité množství, které si chcete na vlasy nanést. Já nanášela vždy tak 1,5-2 "polévkové lžíce". Samotný gel není zcela čirý, ale má "mléčnou" barvu. Nezapáchá, naopak hezkky voní, ale je v něm cítit vůně barvy na vlasy.

Samotné použití je velmi jednoduché. Gel nanesete prsty na suché vlasy na místa, které si přejete zesvětlit. Můžete si udělat letní zesvětlení "od moře" a nebo ombre či cokoliv, co vás napadne. Po nanesení vlasy vyfoukáte do sucha a je hotovo. Gel se aktivuje právě prostřednictvím tepla. Já jsem si vždy vlasy ještě vyžehlila a tím jsem efekt umocnila.

Na závěr bych gel určitě doporučila. Použití je velmi jednoduché a efekt skvělý. Vlasy vypadají už po pár použití zesvětleně a "vyšusovaně" jako od moře. :)



1 komentář: