2/22/2015

First Aid Beauty Bag

Dala bych ruku do ohně za tuto větu - Každá dívka či žena má ve své kabelce, alespoň jeden kosmetický produkt. Tím myslím neustále u sebe, ať už je to pudr, rtěnka, korektor či řasenka. Každá máme něco. Některé z nás (jako například já) se už nemohly koukat na ten bordel v té tašce a tak si tu kosmetiku srovnaly do malé úsporné kosmetické taštičky.
No a co tedy je v té mé?

čtěte dále! :)


Tuto malou taštičku jsem sebrala mamince, která si koupila v Sephoře vánoční balení rtěnek od klinik, které byly právě v této taštičce. Mně se zalíbila, tudíž jsem ji mamince zabavila!

V mé taštičce se vyskytuje malé cestovní balení krému na ruce od Neutrogeny. Je hodně mastný, takže jej stačí jen trošinka. V zimě ho považuji za nutnost, neboť mám kvůli mrazu neustále suché ruce.
Nedílnou součástí je i prášek na hlavu. Přeci jen, kdyby se vyskytla nějaká migréna je nejlepší zakročit včas!
Dále tu mám gumičku do vlasů. Neustále nosím alespoň jednu na ruce, ale kdybych ji náhodou ztratila, zapomněla nebo půjčila kamarádce, je skvělé mít nějakou další v zásobě. Vlasy jsou neposedné a já si je svazuji minimálně dvakrát za den.
O miniaturním pilníčku na nehty je netřeba se zmiňovat. Pro mě nutnost, kterou používám prakticky každou hodinu.
Konečně jsme se dostaly k té kosmetice. Nyní u sebe neustále nosím panstick od Maxfactor. Bez něj bych se už neobešla. Perfektně zakryje pupínky a drží dlouho. Patří (podle mého názoru) mezi dražší kosmetické produkty, ale určitě se ho vyplatí mít po ruce. Ihned kryje, dlouho vydrží na pokožce a za zmínku stojí, že tubička je téměř nevyčerpatelná.
Na rty u sebe aktuálně nosím dva produkty a to Babylips od Maybelline, který rty lehce zabarví do červena, ale přirozeně a hezky rty hydratuje. Pokud chci na své rty nanést nějakou tu barvičku, použiji Chubby stick od Clinique (nyní odstín 05 plushest punch).
Posledním přípravkem je olejová tyčinka na nehtovou kůžičku od She. Za pár korun hodně muziky. Moje nehtová kůžička je otřesná. Neustále je suchá a dělají se mi záděrky, proto je pro mě tato tyčinka perfektní.

Žádné komentáře:

Okomentovat